Saugus būstas – saugesnis gyvenimas

Vsistemos.lt - apsaugos sistemos Jūsų namams

Skelbiame AKCIJĄ „Saugus būstas – saugesnis gyvenimas“!

Vssistemos.lt parduotuvės apsaugos sistemos prekės: vaizdo kameros, įrašymo įrenginiai, priešgaisrinės sistemos (gaisro davikliai, sirenos ir kt.), tinklo įranga, praėjimo konrolė, telefonspynės, sefai, žabosauga...

VS sistemų specialistai taip pat rekomenduoja apsaugą ir ramybę kelyje - automobilinis vaizdo registratorius, tai nepaperkamas liudininkas eismo įvykiuose.

Mūsų parduoduvėje rasite ir aktyviam laisvalaikiui bei Jūsų hobiui tinkamas prekes: žvėrių kameros, veiksmo kameros, GPS įranga.

Kviečiame apsilankykiti mūsų parduotuvėje http://www.vssistemos.lt ir jau dabar žengti kelis žingsnius SAUGUMO link!


http://www.vssistemos.lt apsauga Jūsų būstui!  

Komentarai

  1. Sveiki, aš savo buto apsaugai užsisakiau signalizaciją butui iš <a href="https://www.ekskomisaru-biuras.lt/lt/paslaugos/verslui/apsaugos-sistemos/>interneto svetainės</a>. Patikino, kad kokybiška, galima atsisiųsti aplikaciją telefone ir patogiai valdyti. Telefone gaunu žinutę jei kas laužiasi į butą ir žinutę taip pat gauna saugos tarnyba. Į įvykio vietą turi atvažiuoti per kelioliką minučių. Kreipkitės patarimų, jei kam nors būtų aktualu, papasakosiu plačiau apie savo patirtį su apsaugos sistema :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Žaibiška apsauga

Keliaujame link ATOSTOGŲ